Adriaans Bouwgroep verwerft opdracht Rebuild Helmond van Xycarb Ceramics B.V.
Adriaans Bouwgroep verwerft opdracht Rebuild Helmond van Xycarb Ceramics B.V.Adriaans Bouwgroep heeft de opdracht verworven voor het project “Rebuil...

Adriaans Bouwteampartner Berendsen Textielservice B.V.
Adriaans Aannemersbedrijf B.V. bouwteampartner van Berendsen Textielservices B.V.Adriaans Aannemersbedrijf is door Berendsen geselecteerd om als  bou...

Adriaans verwerft wederom opdracht Lidl Nederland Gmbh
Adriaans Aannemersbedrijf B.V. verwerft wederom opdracht voor Lidl Nederland GmbH Lidl Nederland heeft wederom voor Adriaans Aannemersbedrijf gekozen...

Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Aannemersbedrijf

Stel: u heeft bouwplannen...

Dan is het raadzaam om ook eens met Adriaans te praten. Door middel
van een enthousiast team van medewerkers, gecombineerd met een sterke en doordachte aanpak, realiseren wij uw bouwplannen.

Als aannemer hebben wij een zeer bijzonder vak. Enerzijds is het altijd maatwerk. Zeker bij grootschalige bouw, vraagt dat om een projectmatige en zakelijke aanpak, maar toch met persoonlijke aandacht.
De combinatie van het werken met échte vakmensen, zoals metselaars en timmerlieden, zorgt ervoor dat er meer dan eens gezocht moet worden naar een creatieve oplossing.


Kernwoorden in onze aanpak zijn:

Een open communicatie: van groot belang in elk bouwproces. Eigenlijk is dit facet vanzelfsprekend. Het hóórt gewoon bij onze manier van werken. Ook is de hele organisatie gebouwd rondom dit principe. Het voordeel voor u: Geen verrassingen. En daardoor een betrouwbare relatie. U krijgt bijvoorbeeld de beschikking over één vast aanspreekpunt. Alles wat het complete project aangaat, kunt u met hem of haar opnemen.

Gemaakte afspraken nakomen: dat het ook anders kan, bewijst Adriaans. Onze tevreden opdrachtgevers vertellen u graag over hun ervaringen met ons bedrijf. Natuurlijk loopt er weleens iets niet zoals het zou moeten; dat is in zo'n 
complex en langdurig maatwerkproces als bouwen nu eenmaal is, eigenlijk vanzelfsprekend. Adriaans lost het probleem vaak al op voordat u ervan weet. En wanneer we u toch nodig hebben voor een oplossing, denken we mee en zijn we flexibel. Zoals u van een partner kunt verwachten.

Alles in (één) huis: Adriaans kan een bouwproces vaak volledig met eigen mensen uitvoeren. Naast onze kerndisciplines hebben we ook de beschikking over een eigen moderne timmerwerkplaats met SKH en KOMO p.k.m.-keurmerk. Zodat we veel minder afhankelijk zijn van derden, en daarmee kunnen doen wat we beloven.

Een gedegen organisatie: Niet alleen de mensen 'op de werkvloer' zijn van groot belang voor het welslagen van uw opdracht... De hele organisatie loopt als een goed geoliede machine. Het projectbureau, de administratie en de uitvoerders werken optimaal samen om uw bouwplannen te realiseren. Uiteraard is Adriaans Aannemersbedrijf ISO 9001 & VCA** & FSC® licensie FSC-C124912 gecertificeerd
Een speciale 'site' is hiervoor ter beschikking, kijk hiervoor op www.veiligwerkenbijadriaans.nl


Adriaans Aannemersbedrijf: een korte introductie

Adriaans Aannemersbedrijf is een dynamisch en modern bouwbedrijf voor (grootschalige) woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Sinds de oprichting in 1928 staat kwaliteit van werken hoog in het vaandel.

Na 85 jaar is Adriaans Aannemersbedrijf uitgegroeid naar een succesvolle en solide onderneming met in totaal meer dan 100 medewerkers. Een compleet pakket van diensten is altijd ons uitgangspunt. Onze mensen denken graag met u mee, en zoeken samen met u naar de beste oplossing.


We gaan nét een stukje verder...

Deze oplossing hoeft trouwens helemaal niet voor de hand te liggen. Onze positie geeft ons de mogelijkheden om verschillende petten op te zetten. Wilt u ons inschakelen als aannemer? Geen probleem. Wilt u graag een maatwerk bedrijfsgebouw, maar ziet u de investering niet zitten?
Graag treden wij in zo'n geval op als belegger en verhuren het pand, na de bouw, aan u.

Zoals gezegd; de aanpak kan ook onorthodox zijn.
Maar het resultaat is altijd 'zoals u het hebben wilt'.

Graag denken wij met u mee.
Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! !