Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

230 woningen plan Overburght Geldrop

230 woningen plan Overburght Geldrop

 

Hieronder kunt u een filmpje bekijken van De Parel;

http://www.youtube.com/watch?v=_lL72-9c68c&hd=1

Voor de actuele stand van zaken kunt u onderstaande link volgen.

Voor de website van dit werk kunt u de hieronder geplaatste link volgen.
www.Overburght.nl
Lokatie:Geldrop
Oplevering:2010
Architect:
Lokatie:Geldrop
Oplevering:2010
Architect:
230 woningen plan Overburght Geldrop
OVERBURGHT is een samenwerking van:
ADRIAANS BOUWGROEP en STAM en de KONING
Legendarisch wonen…
overBurght, legendarisch wonen in Geldrop-Mierlo…
Ten zuiden van het centrum van kern Geldrop, ergens tussen de Slachthuisstraat en De Burght wordt nieuwbouwplan overBurght gerealiseerd. Ergens, want hoewel de locatie nu nog zo goed als verborgen van de omgeving ligt, gaat hier in de toekomst zonder meer een diverse aanvulling op de wijk de Burght ontstaan die in het oog gaat springen. overBurght gaat een gevarieerd woningaanbod kennen, vormgegeven in een authentieke architectuur die toch helemaal van deze tijd is. Op een locatie die een bijzonder nauwe relatie onderhoud met haar verleden. 
Modern wonen
Modern wonen in een klassieke ambiance…
We tillen de legende van De Burght over de eeuwen heen. Vandaag staan we aan het begin van een nieuwe toekomst voor de plek waar ooit De Burght voor onderdak zorgde. We realiseren nieuwbouwplan overBurght op een logische locatie, want op de plek waar het meer dan zeven eeuwen geleden al goed wonen was, is het dat vandaag nog steeds. De locatie heeft in zijn karakter en ligging precies de juiste voorwaarden om uit te groeien tot een bijzondere aanvulling op het woningaanbod van Geldrop-Mierlo. Goed bereikbaar, een leefbare opzet, ruimte en een diversiteit in kwalitatief hoogwaardige woningen.
Planning
De inschrijving voor de eerste fase, de luxe patiowoningen van deelplan Kortegaard en de appartementen en stadswoningen van deelplan De Parel, is al gestart. De herenhuizen van deelplan Ravelijn volgen in mei 2008. In oktober 2008 staat start inschrijving van de herenhuizen en appartementen van zowel De Borch als Hofstede op de planning.