Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Utiliteitsbouw

Bij het bouwen van een bedrijfs- of kantoorgebouw spelen vaak totaal andere zaken dan bij woningbouw. Uiteraard moet de constructie goed zijn, en gaat het ook om een tevreden opdrachtgever. Dat spreekt voor zich! Maar dat zijn vaak niet de enige criteria.


Van alle markten thuis

Utiliteitsbouw kent een aantal bouwvarianten, die Adriaans Aannemersbedrijf tot in de finesses beheerst. De manier van bouwen is sterk afhankelijk van de functie die het gebouw krijgt. In samenspraak met de architect worden dit soort zaken al op voorhand vastgelegd. Adriaans Aannemersbedrijf heeft grote ervaring in de realisatie van zowel klein- als grootschalige utiliteitsbouw. Onze referenties spreken wat dat betreft boekdelen. Voor specifieke, grootschalige projecten hebben wij een betrouwbare relatie met meerdere collega-bedrijven, zodat geen opdracht voor ons 'een maatje te groot' is. Sterker nog; deze manier van werken zorgt ervoor dat de continuïteit bij dit soort projecten nog beter wordt gegarandeerd!


Adriaans: Meer dan bouwer alleen

Adriaans doet méér dan alleen het realiseren van uw nieuwbouw. Graag denken wij al in de conceptfase mee, zodat wij ook in financiële zin een maatwerkoplossing kunnen realiseren. Onze positie laat het ook toe om als belegger eigenaar te blijven, terwijl u na de realisatie van uw pand als huurder kunt optreden. Door de mogelijkheden van facility management
creëert u extra financiële ruimte voor uw core-business.

Als partij denken wij graag mee over de realisatie van uw bedrijfspand! Bel eens met Adriaans Aannemersbedrijf (0492) 523759, of mail ons op info@adriaansbouwgroep.nl.