Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Woningbouw

Persoonlijke wensen zijn het uitgangspunt.

Wonen en alles daar omheen mag zich nog steeds verheugen in een groeiende belangstelling. Dat betekent echter dat de bouwer ingespeeld moet zijn op alle persoonlijke wensen van de bewoner. Ook moeten we er gedegen rekening mee houden dat deze wensen vaak gedurende het bouwproces worden geformuleerd. Woningbouw, en zeker in projectmatige vorm, is een groot specialisme van Adriaans. Als geen ander zijn wij in staat de wensen van elke particuliere opdrachtgever uit te voeren. Wij zijn namelijk van mening dat we in principe aan elke wens gehoor moeten kunnen geven.

Uiteraard staan de volgende kernbegrippen in onze aanpak centraal:
Een open communicatie;
Gemaakte afspraken nakomen;
Alles in (één) huis;
Een gedegen organisatie.

In een aantal projecten hebben we reeds laten zien dat een individuele stijl prima samengaat met een projectmatige aanpak.

Bijvoorbeeld Brandevoort: Een VINEX-locatie bij Helmond. Daar wordt een compleet Brabants dorp gerealiseerd, waarbij elk huis zijn eigen indeling, steensoort, hoogte en architectuur heeft. Dit is prima te combineren met projectbouw.

Ook individuele bouwopdrachten

Ook hebben we een grote ervaring in het uitvoeren van individuele opdrachten; zowel nieuwbouw als renovatie en verbouwingen. Graag nodigen wij u uit om uw tekening 'ns aan Adriaans Aannemersbedrijf voor te leggen. Gegarandeerd krijgt u van ons een concurrerende offerte.

Dit soort trajecten vraagt om een bijzondere manier van werken. Een werkwijze, die bij Adriaans al jarenlang gewoonte is. We bouwen alleen huizen, waar we bij wijze van spreken zélf in zouden willen wonen.

Neem eens contact met ons op!

Benieuwd naar wat Adriaans voor ú kan betekenen? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak naar (0492) 523759, of mail ons op info@adriaansbouwgroep.nl.