Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Eerste steenlegging starterswoningen De Kersenbouwers

Eerste steenlegging starterswoningen De Kersenbouwers

        

Publicatie 10 november 2014

Vrijdag 7 november 2014 werd ‘symbolisch’ een eerste steen gelegd voor 12 starterswoningen van vereniging De Kersenbouwers. Dit gebeurde aan de Graspieper op Luchen in Mierlo. Alle toekomstige bewoners waren hierbij aanwezig. Deze starterswoningen en een aantal tweekappers worden gebouwd volgens het CPO-principe (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Aanwezig waren onder andere Vermeer Architecten, de ontwerpers van de woningen, aannemer Adriaans Bouwgroep en de BIEB (Bouwen in eigen Beheer); een partij die particulieren ondersteunt bij het bouwen van een eigen woning volgens CPO-principe.

CPO houdt in, dat je samen woningen ontwikkelt. Je bepaalt als groep wat voor type woningen je wilt gaan bouwen, waardoor je dus eigenlijk zelf project ontwikkelaar bent. Alle besluiten worden genomen door de groep. Als vereniging geef je zelf de architect en aannemer opdracht, waardoor je voor de kostprijs kunt bouwen. Hierdoor kun je een woning op maat bouwen en de indeling die bij jou past realiseren. Je bepaalt samen hoe jouw woning er van buiten uitziet, maar van binnen heb je veel vrijheid.

Lees meer op de projectpagina Bouw acht CPO woningen Geelgors en Graspieper.

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.