Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Prins Janko 1 , hangt in Keiebijters land !

Prins Janko 1 Prins van De Veenmollen

Zaterdag 24 januari 2015

Prins Janko 1 hangt in Helmond !


Zaterdag 10 januari 2015

 Janko Akkers is de nieuwe Prins van CV De Veenmollen.  Op zaterdagavond 10 januari is hij, samen met vrouw Gerdi, gepresenteerd als de nieuwe Prins en Prinses van het Veenmollenrijk in Milheeze. In een volle zaal van residentie De Weijerij werd Prins Janko 1 onthuld. Janko Akkers (43) volgt hiermee John van den Boomen op.

Een uniek moment daar Prins Janko 1 normaliter als Vorst regeert. Doordat hij dit jaar als Prins mag zwaaien over het Veenmollenrijk zal de functie van Vorst worden ingevuld door ere-Vorst en tevens schoonvader Frans van den Berkmortel. Een uniek moment voor Milheeze en de vereniging.

Prins Janko 1 is gehuwd met Gerdi en zij hebben samen twee kinderen: Rob en Sanne. Als adjunct-directeur is hij werkzaam bij Adriaans Bouwgroep te Helmond. Prins Janko 1 woont samen met zijn gezin aan de Bergakker in Milheeze.

In het Milheezer verenigingsleven is hij een bekend gezicht. Dit jaar zit hij voor het zesde jaar bij Carnavalsvereniging De Veenmollen, als Vorst. Verder is hij na een periode als voorzitter van Dorpsoverleg Milheeze sinds afgelopen seizoen voorzitter van voetbalvereniging Milheezer Boys, waar hij reeds andere functies vervulde.

Zijn spreuk voor Carnaval 2015 is: "Met dees daag wordt er niet ontwikkeld en gebouwd, maar Carnaval gevierd met alle Veenmollen jong en oud!"

De receptie vindt plaats op zondag 11 januari om 11.30 in onze residentie. Tijdens dit moment kunt u onze Prins en Prinses en hun gevolg feliciteren. De receptie vindt plaats in onze residentie De Weijerij (aan het Kerkeind 34) te Milheeze

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.