Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Social Sofa geschonken aan de Pannehoeve

Bij de ingang van de Pannehoeve in Helmond is op 24 juni 2015 een 'Social Sofa' officieel onthuld. De van oorsprong kale betonnen bank is door jongeren van de LEVgroep en Scouting Leonardus, vrijwilligers uit de wijk en cliënten van de Pannehoeve geleidelijk aan omgetoverd tot een prachtige bank voor de hele buurt. Het heeft dan ook de naam 'Buurtbenkske' gekregen.
De Social Sofa is een schenking van Adriaans Bouwgroep en Van Delft Groep aan de Pannehoeve na de renovatie vorig jaar. De achterliggende gedachte van een social sofa is het bij elkaar brengen van mensen. Zij ontwerpen samen een patroon en beplakken de bank vervolgens met gekleurde mozaïeksteentjes. De bedoeling is dat het 'Buurtbenkske' wordt gebruikt als centrale plek om elkaar in de wijk te ontmoeten, om samen een praatje te maken of om even uit te rusten.Projectmedewerker Marly Haazen: "Tijdens het mozaïeken, genoot iedereen van het steeds mooier wordende resultaat. Bewoners kwamen even kijken en raakten met de vrijwilligers aan de praat. Van september 2014 tot april 2015 is er in totaal 360 uur aan gewerkt en het resultaat mag er zeker zijn! We bedanken alle vrijwilligers die er aan hebben meegewerkt en hopen dat er vele plezierige ontmoetingen zullen plaatsvinden."

Adriaans Bouwgroep

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.