Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Mars steekt meer dan 100 miljoen euro in fabriek Veghel

VEGHEL - De Marsfabriek in Veghel wordt de komende jaren uitgebreid en gemoderniseerd. Dit betekent veel werk voor bedrijven in de bouw en techniek in heel de regio Veghel. Mars investeert fors, 100 miljoen euro in de komende tien jaar.

Het meeste geld, 60 miljoen, gaat vooral naar de bouw van nieuwe kantoren, een nieuwe productielijn voor mini's, technologische vernieuwingen en het clusteren van bedrijfsonderdelen. Na vijftig jaar aan uitbreidingen in Veghel is de grootste vestiging van Mars in de wereld toe aan grote renovatie. Met de investering in de chocoladefabriek Mars in Veghel stelt het zijn hoogste positie binnen het Amerikaanse concern veilig.

Mars ziet Veghel als leider op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van producten voor de 31 chocoladefabrieken die er internationaal zijn en samen een jaaromzet hebben van zo'n 36,3 miljard euro. Voor Mars zelf levert het vooralsnog nauwelijks extra banen op.

Adriaans Bouwgroep is momenteel volop bezig met de uitvoering van het onderdeel Bites West

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.