Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Brandevoort Schrijvershoeve in de startblokken

Brandevoort Schrijvershoeve in de startblokken 

Bouwcombinatie Hurks Adriaans verwacht op korte termijn te kunnen starten met de bouw van de woningen op Schrijvershoeve in Brandevoort.

 Op de fiets naar school kwam zij ze vroeger tegen: de Brabantse huisjes. De lange kant naar de weg gekeerd, een lage dakrand. Stallen die later werden omgebouwd tot garages of grote woonkamers. Toen de architect werd gevraagd woningen in Stepekolk te ontwerpen zei ze volmondig ja. De buurt krijgt vorm, de mooie dingen uit het beeld van die lage huisjes zijn te zien. Wat een fijne, groene, Brabantse wijk is Stepekolk al!

“De huizen die hier gebouwd worden, zie je al over grote afstand aan de groene singels liggen. Het zijn drie rustige rijen, die ongeveer even lang zijn. Hoe preciezer je kijkt, hoe meer verschillen je ziet. Het metselwerk is in meerdere tinten uitgevoerd. Er zijn gevelbetimmeringen tussen sommige voordeuren en onder de goten.

Als je naar de woningen kijkt, zie je dat ze alle 24 stuks anders zijn. De woningen hebben tuinen op het zuiden en vormen met elkaar een krachtig silhouet aan de noordrand. Niets excentrieks, maar eigenlijk wel: gewoon perfect.”

http://www.schrijvershoeve.nl/

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.