Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Parc Valere

Institutionele belegger koopt appartementen Parc Valère Europaweg
Bouw start in oktober 2016

 

HELMOND – De gemeente Helmond, woningbouwvereniging Compaen en Adriaans Bouwgroep hebben na intensief en constructief overleg met een institutionele belegger overeenstemming bereikt over de verkoop en bouw van 75 appartementen aan de Europaweg in Helmond, ook wel bekend als fase 1 van project Parc Valère.

De vergunning voor de bouw van de appartementen werd al in 2008 verleend maar door de economische crisis en stagnerende woningverkopen is het van de bouw nog niet gekomen. Woningbouwvereniging Compaen heeft om die reden eerder besloten om het project niet zelf te realiseren maar de gronden en het bouwplan te verkopen. De belegger zal de appartementen gaan verhuren in de vrije sector, waarmee het project een bijzonder goede aanvulling zal zijn op de bestaande woningvoorraad van Helmond. 

Deze institutionele belegger zet in op het verduurzamen van haar beleggingen en op het investeren in nieuwe duurzame bouwprojecten. Het verouderde bouwplan  is daarom aangepast aan de huidige duurzaamheidsmaatstaven (het gebouw wordt o.a. beter geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen) waardoor de appartementen straks beschikken over een Energielabel A(+++) waardoor de energielasten van huurders zeer beperkt zullen zijn.

Voordat met de bouw gestart kan worden zal de gemeente in de aangrenzende openbare ruimte werkzaamheden uit laten voeren en tevens zal een deel van het terrein gesaneerd worden. Deze werkzaamheden worden momenteel voorbereid. Aansluitend zal Adriaans Bouwgroep starten met de bouw van het complex. De verwachting is dat de appartementen dan begin 2018 worden opgeleverd. Meer informatie over de appartementen en de huurprijzen volgt in 2017.

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.