Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Parc Valère, 75 app.
Adriaans Bouwgroep verkoopt 75 vrije sector huurwoningen in Helmond aan Bouwinvest Residential Fund

 

Bouwinvest heeft, namens het Bouwinvest Residential Fund, met Adriaans Bouwgroep een turn-key koopovereenkomst gesloten voor het project Parc Valère. Het gaat om 75 woningen en parkeerplaatsen aan de Europaweg in Helmond. De appartementen zijn bestemd voor de vrije sector huur.

 

De eerste plannen voor nieuwbouw op deze locatie dateren uit 2008,  het plan is destijds mede geïnitieerd door woningbouwvereniging Compaen. Van de bouw kwam het tot op heden echter niet, onder andere door de crises en bijbehorende stagnerende woningverkopen. Om die reden besloot Compaen om het project te verkopen. Dankzij de constructieve samenwerking tussen de gemeente Helmond, Compaen, Adriaans Bouwgroep en Bouwinvest gaat de bouw nu toch door. Het oorspronkelijke plan is verduurzaamd en de plattegronden zijn aangepast conform de wensen van het Bouwinvest Residential Fund. Hiervoor is een nieuwe omgevingsvergunning verleend.

 

Parc Valère is gelegen in wijk de Warande en ligt direct tegen de Goorloopzone en nabij het centrum. Winkelcentrum “Combicentrum” ligt op loopafstand. Er zijn 13 verschillende typen appartementen, variërend in grootte tussen de 83 m2 en 110 m2. Elk appartement heeft een eigen berging en een parkeerplaats in de afgesloten garage.

 

De nieuwe omgevingsvergunning is vorige week onherroepelijk geworden en Adriaans Bouwgroep is inmiddels gestart met de bouw van het complex. De gemeente is gestart met het vernieuwen van de aangrenzende openbare ruimte. De verwachting is dat de huurappartementen medio 2018 worden opgeleverd.

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.