Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Viering Start Bouw van Schrijvershoeve en Zuiderdonk

Viering Start Bouw van Schrijvershoeve en Zuiderdonk

 

Afgelopen vrijdag, 2 december, vierde bouwcombinatie ‘Wij bouwen brandevoort’ in ’t BrandPunt in Helmond de start van de bouw van in totaal 74 woningen in twee Brandevoortse buurten. Hierbij gaat het om koop- en huurwoningen in de vrije sector. 50 van deze woningen komen in de nieuwe buurt ‘Zuiderdonk’ (Liverdonk). De rest in Schrijvershoeve (Stepekolk). Deze uitbreiding van Brandevoort werd officieel door de Helmondse wethouder Frans Stienen (Stedelijke Ontwikkeling en Volkshuisvesting) verricht. Er stond onder andere een bijzondere fotosessie met de nieuwe bewoners gepland.

 

Van deze nieuwe woningen zijn nog maar een paar huizen te koop. “Maar hopelijk niet lang meer want het gaat sneller dan we zelf verwachtten,” aldus Maico Verhagen van Wij bouwen brandevoort, de naam die staat voor de intensieve samenwerking tussen twee familiebedrijven: Adriaans uit Helmond en Hurks uit Eindhoven. Dat beide ontwikkelende bouwers familiebedrijven zijn, verklaart de soepele samenwerking. Eén die uiteindelijk heeft geleid tot het besluit om in Brandevoort samen op te trekken, ervaring en kennis te delen en samen tot nog betere resultaten en huizen voor de bewoners te komen.

 

Behalve de viering van de Start Bouw met de toekomstige bewoners werd ook voor het eerst de prijs van de fotowedstrijd van Wij bouwen brandevoort uitgereikt. Deze heeft veel prachtige foto’s opgeleverd die te zien zijn op de facebookpagina van Wij bouwen brandevoort. Voor de komende periode is het thema winter at home. Iedereen mag meedoen als de foto maar ergens op Brandevoort geschoten is. Inzendingen kunnen gemaild worden naar wijfotograferenbrandevoort@gmail.com. De prijzen worden ter beschikking gesteld door een ondernemer uit Brandevoort.

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.