Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Adriaans Bouwgroep geselecteerd

De Zorgboog heeft Adriaans Bouwgroep geselecteerd als bouwteampartner voor de revitalisatie van de Pannehoeve in Helmond.

Het woonzorgcomplex  aan de Jan van Goyenlaan in Helmond  wordt gerevitaliseerd om huidige en nieuwe gebruikswensen beter in te passen. Zo worden onder andere de entree en het buitenterrein vernieuwd,  wordt het groot onderhoud  uitgevoerd en worden een aantal verdiepingen vernieuwd. De komende maanden worden de plannen verder  uitgewerkt.

De Pannehoeve blijft tijdens de verbouwing in bewoonde staat. De Zorgboog wil de overlast voor de bewoners en medewerkers van de Pannehoeve zoveel mogelijk beperken. Dat maakt de revitaliseringsopgave extra uitdagend. Adriaans bleek in de  selectieprocedure de meest geschikte partij voor dit project.

LX Architecten uit Helmond neemt als architect zitting in het bouwteam. Door ook de uitvoerende partij vroegtijdig als bouwteampartner bij het proces te betrekken, is het mogelijk om gezamenlijk met de opdrachtgever en de architect de exacte werkzaamheden te definiëren. Zo kunnen ambities worden waargemaakt en wordt het gereserveerde budget op de beste wijze benut.
Kernwoorden bij de aanpak van Adriaans zijn ontzorgen, samen, transparant en verantwoord.

Als ontwikkelende aannemer heeft Adriaans Bouwgroep veel ervaring met dergelijke processen. Indien u graag meer informatie wilt over het werken in bouwteamverband kunt u contact opnemen met Steffen van der Wielen, 0492 – 523 759, s.vanderwielen@adriaansbouwgroep.nl.

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.