Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

B.M.V. Heusden feestelijk geopend

1 maart 2013;
B.M.V. Heusden feestelijk geopend
Op vrijdag 1 maart is de realisatie van de Brede Maatschappelijke Voorziening Hart van Heuze in Heusden feestelijk geopend door Brigite van Haaften-Harkema, gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant en Jac Huijsmans, wethouder van de gemeente Asten.

Na de opening waren er in de theaterzaal Groot Hart toespraken van de gedeputeerde, de directeur van PRODAS Hans Tromp, wethouder Jac Huijsmans, de directeur van de Antoniusschool Maarten Theijs, de voorzitter van de Dorpsraad Heusden Peter Ramaekers en Wim Leenders - samen met Paul Hullegie - de kartrekker bij de bouw van deze prachtige BMV. gebouwd door Adriaans Bouwgroep uit Helmond.
Dit weekeinde gaat het feest in het Hart van Heuze verder.
Zaterdag 2 maart wordt een feestelijke avond vol muziek, zang en dans door harmonie St.-Antonius, in samenwerking met solisten, een gelegenheidskoor, de slagwerkgroep en de majorettenshowgroep. Het damesduo De Carolientjes uit Ommel zorgt voor een feestelijke afsluiting. De avond begint om 20.00 uur in Hart van Heuze.
Op zondag 3 maart is het van 12.00 tot 17.00 uur open huis in het hele gebouw. In de aula, theaterzaal Groot Hart en in de gymzaal zijn de sportieve en muzikale kwaliteiten te bewonderen van diverse Heusdense verenigingen. Ook in de andere ruimten zullen diverse Heusdense verenigingen en betrokken partijen present zijn. 
Om 14.00 uur wordt de social sofa bij het Hart van Heuze onthuld

Voor meer informatie over dit werk kunt u hieronder verder gaan;
http://www.adriaansgroep.nl/nl/aannemersbedrijf/referentiewerken/zorgsector/bmv-heusden

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.