Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Adriaans laagste inschrijver 33 woningen Wocom

Helmond, 16 oktober 2013

Adriaans Bouwgroep is laagste inschrijver van de nieuwbouw van de 33 woningen Wocom in Helmond. 

Tussen de Gravenstraat, Haaglaan en 3e Haagstraat komen 33 nieuwe woningen. Deze 10 koopwoningen en 23 huurhuizen komen te liggen tegenover Hertoghof. Dit project krijgt de naam Ridderhof.

Betaalbare eengezinswoningen
De oude woningen tussen de Gravenstraat, Haaglaan en 3e Haagstraat voldeden niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd. 
Hiervoor komen 10 eengezinswoningen in de plaats die goed passen bij het karakter van de historische wijk. Ze worden gebouwd in dezelfde stijl als de woningen van het Hertoghof, maar er wordt ook gekeken naar de oudere, omliggende huizen.  De sociale koopwoningen aan de Gravenstraat worden ruime woningen met drie slaapkamers en met een tuin die via een eigen achterom bereikbaar is.  Deze woningen hebben een parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein en hebben aan de voorzijde een vrij uitzicht op een groene openbare ruimte.

Sociale huurwoningen
In dezelfde stijl worden de 23 sociale huurwoningen gebouwd, zowel aan de Haaglaan als aan de 3e Haagstraat.  Op die manier ontstaat er ook een grotere variatie in het woningaanbod: huurhuizen, koopwoningen, huizen voor starters, voor senioren en voor alles er tussen in.  Het blijft een vertrouwde wijk, maar met een nieuw gezicht.

De verwachting is dat de de huurwoningen rond (aanst.) december / januari gaan starten , de start van de koopwoningen is voor ca juni / juli 2014 gepland.

Opdrachtgever: Stichting Wocom
Architect: VFO-Architects Urban design b.v. Eindhoven
Constructeur: JV2 Nuenen

TE KOOP / TE HUUR
Bekijk ons woning- & winkelaanbod Helmond Brandevoort, Helmond Binnenstad

Parc Valere 75 appartementen
Helmond, 17-07-2017 Parc Valere, We zijn bijna boven !

Zorggroepswoningen Maasbracht
4 zorgroepwoningen net voor de oplevering , Bouwcombinatie Adriaans Moeskops volop aan het bouwen aan de zorggroepswoningen in Maasbracht

46 won. Blok 10-11-12 Weverspoort


Nieuwbouw woningen 't Klavier
Laatste woningen te koop op 't Klavier.