Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl
Zoeken

Renovatie

Renovatie, reconstructie en revitalisering

Ofwel: oudere gebouwen, scholen, bedrijfsgebouwen of zelfs hele wijken of bedrijfsterreinen aanpassen, zodat de kwaliteit van wonen, werken of recreƫren voldoet aan de eisen van de tijd. Dat klinkt ingewikkeld. Vaak is het ook een complex proces.

Adriaans heeft de kennis en ervaring in huis om deze trajecten op de juiste wijze aan te pakken. In overleg met overheden, woningbouwcorporaties en eigenaren van gebouwen wordt eerst zorgvuldig geanalyseerd wat de aard en omvang van de werkzaamheden zal zijn.


Verschillende oplossingen zijn denkbaar

Wordt er voorzien in sloop van bestaande gebouwen, zodat op die locatie nieuwbouw kan worden gepleegd? Of worden gebouwen aangepast en opgeknapt? In beide gevallen is Adriaans graag uw partner. Wanneer de keuze is gemaakt gaan wij, aan de hand van een volledig uitgewerkt plan, voor u aan de slag.

Door de omvang van onze organisatie kunnen wij onder hoge tijdsdruk werken om de overlast voor bijvoorbeeld bewoners tot een minimum te beperken. Indien nodig zoeken we zelfs een partner om de zaken nog sneller uit te voeren.


Aandacht voor persoonlijke wensen

Kwaliteit is het uitgangspunt. Bovendien geldt: de wensen van de gebruikers kunnen meteen worden gerealiseerd. Dus ook die mening is belangrijk. Door onze grote praktijkervaring kunnen wij daarin gedegen adviseren.

Bent u benieuwd naar wat Adriaans Aannemersbedrijf voor u kan betekenen? Wilt meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvende kennismaking? Bel eens met Adriaans Aannemersbedrijf (0492) 523759, of mail ons op info@adriaansbouwgroep.nl.