Adriaans Bouwgroep verwerft opdracht Rebuild Helmond van Xycarb Ceramics B.V.
Adriaans Bouwgroep verwerft opdracht Rebuild Helmond van Xycarb Ceramics B.V.Adriaans Bouwgroep heeft de opdracht verworven voor het project “Rebuil...

Adriaans Bouwteampartner Berendsen Textielservice B.V.
Adriaans Aannemersbedrijf B.V. bouwteampartner van Berendsen Textielservices B.V.Adriaans Aannemersbedrijf is door Berendsen geselecteerd om als  bou...

Adriaans verwerft wederom opdracht Lidl Nederland Gmbh
Adriaans Aannemersbedrijf B.V. verwerft wederom opdracht voor Lidl Nederland GmbH Lidl Nederland heeft wederom voor Adriaans Aannemersbedrijf gekozen...

Adriaans BouwgroepPostbus 1001,
5700 BA Helmond,
Europaweg 146,
5707 CL Helmond
Tel: 0492-523759
info@adriaansbouwgroep.nl

Projectontwikkeling

Adriaans Projectontwikkeling b.v. is een zelfstandige risicodragende, met name in Zuid-Nederland georiënteerde, ontwikkelende bouwer. In haar ruim 85 jarig bestaan heeft zij een uitstekende reputatie opgebouwd en is uitgegroeid tot een gerespecteerde partner.

Naast projecten op het gebied van kantoren, winkels, bedrijfshuisvesting en revitalisering ontwikkelt en realiseert Adriaans voornamelijk woningprojecten en -complexen.
Hiermee heeft de onderneming op het gebied van projectontwikkeling veel ervaring opgedaan daar waar het gaat om gebiedsontwikkeling, binnenstedelijke revitaliseringsopgaven en consumentgericht ontwikkelen.
Ontwikkelingen vinden plaats, al dan niet voor eigen rekening en risico, zowel zelfstandig, in samenwerking met derden als in opdracht van derden. Naast eigen ontwikkelingen heeft Adriaans veel werken uitgevoerd in bouwteamverband en onder het regime van aanbestedingen. 

Redenen voor samenwerkingsverbanden zijn te vinden in enerzijds de omvang van een project maar bovenal in het optimaal benutten van de kwaliteiten van de combinanten. Een greep uit onze samenwerkingsprojecten ziet u hieronder.

Door de platte organisatie en korte communicatielijnen is het bedrijf in staat slagvaardig en flexibel te opereren. Door middel van een enthousiast team van medewerkers, gecombineerd met een sterke, innovatieve, consumentgerichte en doordachte aanpak realiseren wij uw plannen. Een compleet pakket van diensten is altijd ons uitgangspunt.

* Compagnie Brandevoort, 1.450 woningen
* Overburght, 230 woningen
* Dierdonkse Heide, 70 woningen
* Hofplein 1e fase, 20 woningen
* Zonnekwartier, 320 woningen, 400 m2 commecieel
* Heistraat Winkelplein en Woonhof, 150 woningen, 3.000 m2 commercieel
* Glas-Deco terrein, 110 appartementen, 450 m2 commercieel
* Brandevoort De Voltooing 2008-2018 !!